ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΟ

 Οι μαθητές της Ε1 τάξης του σχολείου μας επιλέχθηκαν και συμμετείχαν, μετά από δήλωση συμμετοχής,στο μαθητικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 21-11-2015 στο Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδας PIERCE με θέμα<<Με οδηγό τις Τέχνες μαθαίνουμε,εμπνεόμαστε,δημιουργούμε>>.

Τα παιδιά ήταν οι  ίδιοι εισηγητές της  πρωτότυπης εργασίας τους με θέμα<<Ένα παράξενο ταξίδι στον χρόνο-Το παραμύθι,προϊόν συνεργασίας μεταξύ των μαθητών τεσσάρων σχολείων της Ευρώπης στα πλαίσια ενός προγράμματος etwinning>>.

Εκφράζουμε τα συγχαρητήρια μας στα παιδιά και στους υπεύθυνους εκπαιδευτικούς που τα συνόδευσαν . Ευχαριστούμε επίσης τους γονείς των μαθητών για την παρουσία τους και τη βοήθειά τους.

DSC 1096.JPG synedrio 3 image2.PNG synedrio 2 image1.PNG synedrio

 

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗΣ

Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Β΄Αθήνας δημοσίευσε στην ιστοσελίδα της την βράβευση του etwinning έργου <<3, 2, 1 Action!>> του σχολείου μας. Για να δείτε την δημοσίευση πατήστε εδώ.

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΜΕ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΤΙΚΕΤΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

Το πρόγραμμα etwinningμε τίτλο <<3,2,1 Action!>> βραβεύτηκε και με Ευρωπαϊκή Ετικέτα Ποιότητας για την τελειότητα της εργασίας στο έργο.Αυτό σημαίνει ,ότι η εργασία των μαθητών και των εκπαιδευτικών που συμμετείχαν στο πρόγραμμα, έχει αναγνωριστεί στο υψηλότερο ευρωπαϊκό επίπεδο.Σαν αποτέλεσμα, λάβαμε το σχετικό πιστοποιητικό το οποίο αναρτάται πιο κάτω και το έργο μας θα εμφανιστεί σε ειδικό χώρο της ΕυρωπαΪκής Διαδικτυακής Πύλης  στο www.etwinning.net.

Αξίζουν λοιπόν για άλλη μια φορά συγχαρητήρια σε όλους!

european label1

ΤΕΛΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ eTwinning

Για να δείτε την τελική εργασία - βίντεο του ευρωπαϊκού προγράμματος etwinning με τίτλο  << 3,2,1, Action!>>, το οποίο εκπονήθηκε τη σχολική χρονιά 2014-2015 στο σχολείο μας πατήστε εδώ

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την βράβευση του σχολείου μας ,των μαθητών και των εκπαιδευτικών που συμμετείχαν στο καινοτόμο  ευρωπαικό πρόγραμμα etwinning   με τίτλο << 3,2,1, Action!>> ,το οποίο εκπονήθηκε τη σχολική χρονιά 2014-2015. Το έργο τιμήθηκε με την  ελληνική ετικέτα ποιότητας η οποία δίνεται από την κρατική Υπηρεσία Υποστήριξης έργων etwinning αν τα έργο τηρεί συγκεκριμένα κριτήρια ποιότητας.Οι μαθητές που συμμετείχαν θα πάρουν την επίσημη βεβαίωση συμμετοχής τους  ηλεκτρονικά σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Για το λόγο αυτό θα υπάρξει νεώτερη ανακοίνωση σύντομα.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους!

etiketa poiothtas    etiketa poiothtas mathiti

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ e-Twinning ΓΡΑΦΟΥΝ ΕΝΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙ

Τα παιδιά όλων των των χωρών που συμμετείχαν στο πρόγραμμα e-Twinning με τίτλο "3, 2, 1 Action!", προχώρησαν στη συγγραφή ενός παραμυθιού, στο οποίο πρωταγωνιστές ήταν ήρωες παραδοσιακών μύθων και των τεσσάρων χωρών (Ισπανίας, Ελλάδας, Πολωνίας, Τουρκίας).

Μ΄ένα μαγικό τρόπο, οι ήρωες αυτοί συναντιούνται και πραγματοποιούν ένα παράξενο ταξίδι στο χρόνο.

Η συγγραφή του παραμυθιού έγινε διαδοχικά από τα παιδιά κάθε χώρας, χρησιμοποιώντας on line εργαλεία που επέτρεπαν την ταυτόχρονη συγγραφή κι επικοινωνία όλων των παιδιών.

Το αποτέλεσμα ήταν εξαιρετικό. Ο σεβασμός στη διαφορετικότητα και η δύναμη της συνεργασίας ήταν οι αξίες που κυριάρχησαν στο παραμύθι αυτό.

Για να διαβάσετε το παραμύθι πατήστε εδώ